neděle 26. září 2010

Jedy mistra kuchaře

Jelikož je už třetí den deštivo a nám docházeli nápady co podnikat. Inspirovali jsme se na terunyblog.blogspot.com a pustili se do pečení, ne ledajakého, ale rovnou do francouzských macarons. Popravdě jsme se ze začátku obávali katastrofálního výsledku. K překvapení všech, nakonec vše dopadlo dobře. Macarons byly lepší než jsme čekali.
"Věřte, nebo ne, ale tahle krabice křehkých oválků s krémem dokáže rozdělit život každého milovníka sladkostí na dvě etapy. Období před macarons a po něm."
Zdroj: http://www.cuketka.cz/?p=2958       



                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                      Přeslazení Matěj a Terka                                                    
        
P.S.: Trošku jsme to přepískli s barvivem.
P.S.S.: Makronky docela barví, takže je nedoporučujeme ochutnávat před upečením, když se tak (i přes naše varování) stane, citron zabírá ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat